Tisztelt Látogatónk, Kedves Motoros Barátunk!

 Sok szeretettel köszöntelek honlapunkon!

 A Goldwing nem csak egyszerűen a túramotorok CSÚCSát jelenti, hanem vele motorozva egyszerre élhetjük át a hatalmas ERŐt és könnyű KEZELHETŐSÉGet, a motor megjelenéséből áradó TEKINTÉLYt és a benne rejlő technika iránti ALÁZATot. Mindezt tehetjük annak tudatában, hogy a világ LEGBIZTONSÁGOSABB motorján a lehető legnagyobb KÉNYELEMBEN utazunk.

barna_kanyarban

Cégünk 2004-óta foglalkozik Goldwing típusú motorkerékpárok értékesítésével és szervizelésével, extrafelszereléseinek importálásával, értékesítésével és felszerelésével.

Filozófiánk, hogy minden ügyfelünket a lehető legnagyobb tisztelettel kezeljünk és munkánkat a legnagyobb precizitással végezzük.

A Goldwingek iránti elhivatottságunknak és tapasztalatainknak köszönhetően évről-évre egyre több és több Goldwing tulajdonos bízza ránk féltve őrzött kincsének szervizelését, új és újabb extrákkal történő felszerelését,  és hozza el ismerősét – barátját, hogy Goldwingjüket ők is az arra szakosodott műhelyben tartsák karban.

Büszkén kijelenthetjük, hogy Magyarország vezető Goldwing specialistájává váltunk.

Kérdéseitekkel keressetek meg bátran telefonon: +36-20-9287906, Skype-on: goldwing.hu vagy e-mail-en: balazs.sandor@goldwing.hu !

Goldwinges Üdvözlettel

Balázs Sándor