Elérhetőségeink  |     +36-20-9287906

  
  
  
  

Motoros túrák az USA-ban

Gondoltál már arra milyen jó lenne távolabbi tájakon is motorozni?
Bejárni azokat a területeket - utakat - helyszíneket, eljutni azokra a pontokra - eseményekre amikről eddig csak olvastál vagy álmodoztál?
Esetleg már régóta mennél, de egyedül nem akarsz neki vágni a "nagy útnak"?

Itt a lehetőség! - Gyere velünk, motorozzunk együtt!

Válaszd ki a neked legjobban tetsző utat, jelentkezz rá és kezdj el csomagolni!

Motoros túrák az Óperenciás Tengeren túl - azaz az USA-ban:

Az túrák leírásának megtekintéséhez kattints az út nevére és/vagy az aktuális információkat keresd a Facebook oldalon: ide kattintva!

Daytona Bike Week - 2017. március 11-22.
Több mint félmillió motoros és motorrajongó, több mint 100.000 motorkerékpár – ez a világ legnagyobb motoros rendezvénye, a Daytona Bike Week! Ha ez nem lenne elég, körbemotorozzuk Floridát és lemegyünk egészen Key West-ig.  
ROUTE 66 - Máshogy mint máskor (?) 2017. május 19 - június 05.
Bárhogy hívjuk, minden nyelven ugyan azt jelenti: a legendás utat, amely összeköti az USA keleti és nyugati részét; amely az Egyesült Államok és egyben a világ leghíresebb országútja. Ez alkalommal beleteszünk egy-két "Varga betűt" a nyomvonalba és elmotorozunk olyan helyekre is, mint: a Four Corner - Monument Valley - Antelope Canyon - Grand Canyon ...

Irány a Vad-Nyugat - Best of the West 2017. szeptember 16 - október 02.

Kietlen sivatagokon és nyüzsgő nagyvárosokban, mély völgyekben és magas hegyeken - 17 napos igazi élmény túra, mely miden motoros álma. 2-2 éjszaka Los Angelesben, San Francisco-ban és Las Vegasban; éjszakázunk a Grand Canyonban, a Bryce Canyonban, a Monument Valley-ban és a Yosemite Nemzeti Parkban; átmotorozunk a „Halál völgyén" és a nyugati oldal legszebb tengerpartjain.

* Az itt található túrák mind magánjellegű közös motorozások, a bennük szereplő dátumok és programok csak irányadóak, a résztvevők közös akarata szerint tetszőlegesen módosíthatók! A goldwing.hu honlapon való megjelentetésük egyetlen célja, hogy mint egy "faliújságra történő információ kihelyezéssel" segítse azon motorosok egymásra találását, akik szívesen elmennének az USA különböző tájaira motorozni, de megfelelő társaság, nyelv és/vagy helyismeret nélkül nem mernek elindulni. Hiszünk benne, hogy a csapatban történő motorozás több élménnyel, nagyobb biztonsággal és kisebb költséggel jár. Ugyanakkor a honlapot üzemeltető CBO Kft. nem végez semmilyen utazásszervezői, turisztikai, vagy az utazásokkal összefüggő kereskedelmi - lebonyolítói tevékenységet, így természetesen a fenti motoros túrákért sem vállal semminemű felelősséget!