Elérhetőségeink  |     +36-20-9287906

  
  
  
  

Szállítás

A megrendelt termékek átvétele történhet csomagszállítással, vagy személyes átvétellel.

Csomagszállítás: 
Kiszállítás esetén csomagolási költségeket nem számítunk fel, azonban 20.000,- Ft vagy az alatti rendelések esetén a szállítási költség a vásárlót terheli. A szállítási díj egész Magyarországon egységes, nem függ a megrendelt termékek súlyától, méretétől vagy mennyiségétől, csak az egyidőben vásárolt termékek összesített árától. Ezen kívül utánvéttel történő fizetési mód választásakor az utánvét költsége is a vásárlót terheli. Átvételkor szíveskedjen ellenőrizni a kézbesítő előtt a csomag sértetlenségét. Ha sérülést talál, ne vegye át a csomagot, vetessen fel jegyzőkönyvet a kézbesítővel. A csomag fizikai sérüléséről utólagos reklamációt jegyzőkönyv nélkül sajnos nem áll módunkban elfogadni.

A szállítási költség:
Ha a teljes rendelés értéke 20 000 Ft-nál kevesebb , akkor
    - PostaPontra történő szállítás esetén                                                                           1.400,- Ft
    - Házhozszállítás esetén:                                                                                              1.500,- Ft
Ha a teljes rendelés értéke meghaladja a 20 000 Ft -ot, akkor a szállítási díj:                        0,- Ft

Ön választhatja a PostaPonton történő átvételt, mert nem kell otthon várnia a futárt és akkor veheti át a csomagot, amikor önnek a legkényelmesebb. PostaPonton történő átvételen belül választhatja a következőket:
 - Postán maradóra, ekkor az önhöz legközelebbi, vagy leginkább útba eső Postán kapja meg a csomagot,
 - Csomagautomatába, melyek éjjel-nappal elérhetők
 - MOL benzinkúton vagy Coop áruházban történő átvétel mellett szól a hosszabb nyitvatartás, kényelmes parkolási lehetőség és a bankkártyával történő utánvét fizetési lehetőség is.
A PostaPontok címlistája és elérhetősége megtalálható a következő oldalon:

PostaPonton történő átvétel esetén kérem a rendelés végén lévő Megjegyzések rovatba írja be a kiválasztott csomagátvételi hely nevét és címét! 


Az utánvét költség:

Utánvéttel történő rendelés esetén, a fizetendő összegtől függetlenül + 400,- Ft költséget számítunk fel. 
 
2. Személyes áruátvétel (a szállítási költség természetesen ekkor = 0  Ft)
A szállítási és csomagolási költség abban az esetben is TELJESEN megtakarítható, ha a megrendelő a csomagot irodánkban (2089 Telki, Lejtő utca 8.), előre egyeztetett időpontban, személyesen veszi át. Ilyen esetben a csomagra semmilyen szállítási és csomagolási költséget NEM számítunk fel. A megrendelt csomagokat legtovább 5 napig tároljuk, közben munkatársunk több alkalommal is megpróbálja Önt e-mailben vagy telefonon értesíteni. A 10. nap letelte után a rendelést töröljük.

Áraink bruttó árak és a forgalmi adót (Áfa) tartalmazzák.