OptiMate USB O108 motorkerékpáros USB töltő 3,3A (Lithium akkuhoz is)

23 660 Ft (tartalmazza az ÁFÁ-t)
a szállítási költséget nem tartalmazza
Termék kód - SKU O108v2
Raktáron

Leírás

Öt motoros közül négy biztosan rendelkezik okostelefonnal, és a legtöbb telefonon megannyi funkció futtatható, pl.:  zene hallgatás, GPS navigáció turn-by-turn utasításai, valamint internet elérés, fénykép és videofelvétel készítés és bluetooth-os kapcsolat a folyamatos kommunikációt biztosításához. Napjainkra az USB töltés lehetősége egyre fontosabbá vált a motorokon is.

Nem egyszerű olyan töltő megtalálása, amely a motorozási környezet viszontagságait is kibírja, miközben a megfelelő mennyiségű töltést biztosítja anélkül, hogy a motorkerékpár akkumulátorát teljesen lemerítené.

Az OptiMate termékcsaládjának új tagja, az O-108-as USB töltő 3,3A teljesítményt nyújt - mely még a legújabb USB-C töltőcsatlakozókkal ellátott okostelefonokhoz is elegendő, továbbá rendelkezik egy beépített mikroprocesszoros vezérlésű akkumulátorvédelemmel, mely megakadályozza a motorkerékpár akkumulátorának lemerítését.

Az egy töltési idő legfeljebb három órára van korlátozva, de az O-108 USB töltő automatikusan lecsökkenti a töltést, ha a jármű akkumulátorfeszültsége 12,3 V alá csökken (így még kb. 50% -os töltés marad az AGM és LFP akkumulátorában).

Egy könnyen olvasható LED kijelző lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egy pillantással megtekinthesse a jármű elektromos rendszerének aktuális feszültség állapotát.

Kifejezetten motorkerékpárokhoz készült, mely OptiMate USB töltő 100%-os valós teljesítményű, folyamatos és állandó töltést biztosít. Ugyancsak beépítésre került egy Apple eszközöket felismerő egység, így az iPhone-oknak és iPad-eknek is a megfelelő maximális töltést tudja biztosítani.

Teljesen időjárásálló, hogy védelmet nyújtson a nedvesség okozta problémák elkerüléséhez, és külön védelemmel ellátott a motorkerékpár elektromos rendszerének esetleges problémáival szemben is.

Részletek

SKU
O108v2
Kategóriák
Márka